Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ



Το ιστολόγιο LUTHIER SCHOOL: Πρόκειται για ένα ιστολόγιο που έχει σκοπό να προβάλλει θέματα που σχετίζονται με την τέχνη της οργανοποιίας, κυρίως των εγχόρδων μουσικών οργάνων που έχουν πλούσια παράδοση στην χώρα μας, βοηθώντας κατά πρώτο λόγο τους ερασιτέχνες οργανοποιούς  με πολύτιμες συμβουλές ,άρθρα ,φωτογραφίες, σχέδια και λοιπά στοιχεία σχετικά με την κατασκευή εγχόρδων μουσικών οργάνων.
Ο  διαχειριστής  και συντάκτης του ιστολογίου  είναι επαγγελματίας οργανοποιός,  οι πληροφορίες που προσφέρει ,προέρχονται από την πολύχρονη προσωπική του ενασχόληση  με την κατασκευή εγχόρδων μουσικών οργάνων και την εμπειρία που έχει αποκτήσει με προσωπική μελέτη και διατριβή. Οι σελίδες του ιστολογίου είναι ελεύθερες πρόσβασης χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση εκ μέρους σας σαν μία προσφορά στην τέχνη και τον πολιτισμό.
Σχολιασμός: Μπορείτε να αφήνετε  τα σχόλια σας  ελεύθερα ,αρκεί να σχολιάζετε με ευπρέπεια και να μην θίγετε τρίτους. Πιστεύουμε  πως οι υβριστικές φράσεις δεν συνάγουν με την  παιδεία και τον πολιτισμό που πρέπει να έχει ο καλλιτέχνης ,είτε αυτός είναι ερασιτέχνης είτε επαγγελματίας. Επίσης παρακαλούμε να μην αφήνετε σχόλια διαφημιστικού τύπου όπως συνδέσμους που παραπέμπουν σε άμεση διαφήμιση κάποιου προϊόντος.

Πνευματικά δικαιώματα: Τα άρθρα, οι φωτογραφίες, τα σχέδια και γενικά το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του συντάκτη του  ιστολογίου , σε περίπτωση που θέλετε να αναδημοσιεύσετε  κάτι μέσα από τα περιεχόμενα αυτού του ιστολογίου μπορείτε να το κάνετε ελεύθερα ,αρκεί να το αναφέρετε ρητά με την παρακάτω φράση( «Ιστολόγιο LUTHIER SCHOOL»,  διεύθυνση ιστολογίου:  http://luthierschool.blogspot.com/  Πάντως απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε  τροποποίηση, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αναπαραγωγή, μετάδοση ή διανομή του περιεχομένου του παρόντος ιστολογίου για εμπορικούς και κερδοσκοπικούς σκοπούς.

Δήλωση ευθύνης της σύνταξης αυτού του ιστολογίου: Έχουμε καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε οι πληροφορίες που δημοσιεύονται μέσω του ιστολογίου αυτού να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρεις και ακριβείς, ωστόσο  ο διαχειριστής και συντάκτης δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε  τυχόν ζημία ή απώλεια υποστούν οι αναγνώστες  ως αποτέλεσμα χρήσης  των πληροφοριών που δημοσιεύονται σε αυτό το ιστολόγιο. Την αποκλειστική ευθύνη φέρει εξ ολοκλήρου ο κάθε χρήστης. Επίσης τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε μέσω  συνδέσμων τύπου web links ή hyperlinks  που τυχόν υπάρχουν στο ιστολόγιο αυτό τις επισκέπτεστε με δική σας ευθύνη διότι το ιστολόγιο luthierschool δεν μπορεί να ελέγξει την ποιότητα και ασφάλεια άλλων ιστοσελίδων.

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια για την σελιδα!!
    Πολυ αξιολογη προσπαθεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Δημήτρη σε ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνεις να εγγραφείς στο ιστολόγιο μου, να είσαι σίγουρος πως στις σελίδες του θα βρεις πολύτιμες πληροφορίες για την οργανοποιία, που όπως φαίνεται, είναι και το δικό σου μεράκι αν κρίνω απο την επίσης ιδιαίτερα ξεχωριστή δική σου σελίδα, σύντομα θα τα λέμε εκτός απο το ιστολόγιο μου και στο δικό σου καλοσχεδιασμένο ιστολόγιο, ένα πράγμα είναι σίγουρο, με τέτοιες προσπάθειες η τέχνη δυναμώνει, να είσαι πάντα καλά φίλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε τα σχόλια σας,τις απόψεις σας,τις παρατηρήσεις σας, ακόμη και ενδεχόμενες απορίες ή ερωτήσεις σας,είναι χαρά μου να σας απαντήσω!Απαντώ πάντα σε κάθε νέα μου ανάρτηση!