Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Σεμινάρια Οργανοποιίας

     Φίλες και φίλοι του Luthier School με χαρά  σας ενημερώνουμε πως από το νέο έτος θα ξεκινήσουμε μια σειρά σεμιναρίων, για την κατασκευή εγχόρδων μουσικών οργάνων, που θα καλύπτει πληθώρα θεμάτων επάνω στην σχεδίαση και κατασκευή, αλλά και σεμινάρια ακουστικής,βερνικιών,εργαλειοχρησίας,επισκευών και πολλών άλλων σημαντικών θεμάτων που πολλά από αυτά θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
     Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι εδώ μιας και θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις. Το πρόγραμμα εκμάθησης θα είναι εντελώς πρωτότυπο και διαφορετικό από τα μέχρι τώρα δεδομένα. Περιμένουμε τα σχόλια σας αλλά και ιδέες σας για θέματα που θα θέλατε να συμπεριλάβουμε μελλοντικά στα σεμινάρια.

6 σχόλια:


  1. Υστερα απο πολυυυυ καιρο περασα απο εδω για να αφησω τις ευχες μου .ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεια και ολα τα καλα.Να εισαι παντα καλα!!!!🌟🎄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή ευλογημένη χρονιά με υγεία και χαρά καλέ μου φίλε Luthier!!!! Περιμένω νέα σου καθώς και να συνεχίσεις τις αναρτήσεις του ιστολογίου σου! Τα λέμε σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περασα να μαθω νεα σου!!!!Ν αρχισεις και συ σιγα σιγα τις αναρτησεις.Με το καλο να ερθει ο μηνας Μαρτης για ολους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα φίλε μου Σκρουτζάκο,να είσαι πάντα καλά,σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλος τον και ας αργησε :) !!!! Περιμενουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Σπύρο,ευχαριστώ πολύ φίλε μου,θέλω να είναι όλα τέλεια γιαυτό άργησα:)

      Διαγραφή

Αφήστε τα σχόλια σας,τις απόψεις σας,τις παρατηρήσεις σας, ακόμη και ενδεχόμενες απορίες ή ερωτήσεις σας,είναι χαρά μου να σας απαντήσω!Απαντώ πάντα σε κάθε νέα μου ανάρτηση!