Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Διαδικτυακό σεμινάριο 1 - Κατασκευή θηλυκού & αρσενικού μόρσου

Φίλες και φίλοι του Luthierschool καλησπέρα σας,

    Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα βίντεο που μου έστειλε ο πολύ καλός φίλος Αναστάσιος Κουμαρτζής και πραγματεύεται την κατασκευή του θηλυκού και αρσενικού μόρσου.Ο Τάσος είναι γνωστός για το μεράκι και την αγάπη του για την οργανοποιία και αξίζει πραγματικά κάθε έπαινο για την δουλειά του!!!

 


Τα λέμε σύντομα!!!

6 σχόλια:

  1. Δεν θα το πιστέψεις αλλά κάθισα και παρακολούθησα όλο το video για την κατασκευή μόρσου χωρίς να έχω καμία σχέση(όπως πολύ καλά ξέρεις) με το αντικείμενο.
    Συγχαρητήρια στον κύριο Κουμαρτζή για τον ελκυστικό τρόπο παρουσίασης της κατασκευής που και τον άσχετο μπορεί να τον κάνει να ενδιαφερθεί για την κατασκευή του μόρσου.
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο το jig για το θηλυκό μόρσο,μακάρι να ακολουθήσουν και άλλα βίντεο με τα jigs που περιέχονται στο βιβλίο A.N.E.M.O.Γιατί άλλο να το διαβάζεις και άλλο να το βλέπεις :-) Πραγματικά φίλε luthierschool ο κύριος Κουμαρτζής αξίζει συγχαρητήρια για την δουλειά του,ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας αυτό το βίντεο,γεια και χαρά.
    Ένας λάτρης της οργανοποιίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαστορα, ενα ακομα μπραβο!
    Ενας ακομα καταξιωμενος Ερασιτεχνης ( Εραστης της τεχνης) στην υπηρεσια απλα της τεχνης.

    Εχω δει τοσες πανεμορφες κατασκευες σου εδς στο μπλογκ.Μια παρακληση...ηχητικο απο τον τελευταιο σου πανεμορφο τζουρα!
    PLeaseeeeeee ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫ Mετά απο πολύ καιρό λογω στρατου είπα να μπω στο σπιτικο μου για να σας ευχηθω!!Γιορτες ερχονται και περνω απο το σπιτικό σου να ευχηθω ΚΑΛΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ γεμάτα υγεία-αγάπη - ευτυχια.Οι Αγιες μέρες ας απαλύνουν τον πόνο σε οσους υποφέρουν και ας δώσουν σε όλους μας οτι πιο ανθρώπινο υπάρχει για να νιώσουμε όμορφα!!(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫Πολυ ομορφο το βιντεο!!!!!!!συγχαρητηρια για τη δουλεια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε τα σχόλια σας,τις απόψεις σας,τις παρατηρήσεις σας, ακόμη και ενδεχόμενες απορίες ή ερωτήσεις σας,είναι χαρά μου να σας απαντήσω!Απαντώ πάντα σε κάθε νέα μου ανάρτηση!